понеделник, 5 март 2012 г.
Кекс с шоколадов чипс
Продукти:
4 яйца
1 ½ ч.ч. захар /50:50 бяла и кафява/
½ ч.ч. олио
1 ч.ч.ч кисело мляко с 1 ч.чл. сода
3 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1 ванилия
1 шоколад
Приготвяне:
Разбиват се яйцата със захарта до получаването на гъст крем и при непрекъснато разбиване се прибавят останалите продукти в изброената последователност. В намазана и набрашнена форма за кекс се изсипва сместа, като непосредствено преди това се добавя нарязаният на парценца шоколад и се разбърква. Пече в загрята фурна на 170 градуса около 60 мин.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар