четвъртък, 14 януари 2010 г.
Ябълкови кексчета с галета
Продукти:
4 яйца
1 ч.ч. захар
2 ч.ч. настъргани на едро ябълки
1 ч.л. канела
1 ч.ч. галета
1/2 пакетче краве масло
карамелизирана захар
Начин на приготвяне:С карамелизираната захар се обливат купички за крем карамел /6 са достатъчни/.
Разбиват се яйцата заедно със захарта на крем, прибавят се ябълките, маслото, галетата и канелата.
Сместа се разпределя в купичките и се пече на 200 градуса.
След като се изпекат се обръщат и поръсват с пудра захар.
***Стават страхотни. Опитайте. Няма да съжалявате. [
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар