четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Пилешки рулца



Продукти:
1-1.5 кг. пилешко филе
7-8 кисели краставички
3-4 печени червени чушки
100 гр. кашкавал/сирене
Чубрица
Риган

Начин на приготвяне:
Пилешкото филе се нарязва на големи пържоли, начуква се леко.
Овкусява се със сол, подправките и черен пипер по желание.
Във всяко парче се поставя кисела краставичка, печени чушки, натрошено сирене и кашкавал. Завива се на руло и се забучва с клечки за зъби или се увива с конец.
Рулцата се поставят в тавичка и се намазват със зехтин. Пекат се на 180 градуса в предварително загрят фурна до готовност.
***Поднасят се с гарнитура от пресни зеленчуци или картофи по желание.




Няма коментари:

Публикуване на коментар