четвъртък, 14 януари 2010 г.
Гювеч от печено пиле с картофи
Продукти:
1 пиле
около 1 кг, картофи
1-2 пресни чушки, нарязани на кубчета
1-2 моркова
1-2 глави лук, нарязан на филийки
1 с.л. червен пипер
1/2 консерва белени домати или доматено пюре
Начин на приготвяне:
Пилето се измива, отстранява се кожата и се нарязва на парчета.
Картофите се обелват и нарязват на кръгчета, добавят се чушкитеи морковите, нарязани на кубчета, лука на филийки, 1 с.л. червен пипер и белени домати.
Картофите се разбъркват добре със всички продукти и се изсипват в гювеч, добавя се пилешкото и се пече в умерена фурна до готовност.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар